יום שני, 14 בנובמבר 2011

בירמינגהם 2011 יומן מסע חלק ב'

בלי הרבה מילים, רק הרבה תמונות...










עוגת חתונה קצת אחרת...






זו עוגה שהפרטים הקטנים בה שבו את ליבי... 



ואפילו דגיגים קטנים מזולפים נתלו על חוט דייגים שקוף בין הקומות למראה "ימי"

רואים את התנועה?






זו עוגה שהסתכלתי עליה דקות ארוכות. איזה דיוק, ועדינות, איזו עבודת איבוק ואיפור, מראה המפית המזולפת כקרושה, הממתקים, העבודה המדהימה עם אקדח הסוכר על השיער... שלמות!







שימוש באלמנטים מן המטבח כיצירת מפרידים בין קומות העוגה.
מנחשים איך הושג המראה הסרוג בעוגה הזו?
צובטן סקאלופ סגור משונן. גאוני - לא?
















הזחל הרעב











זו מישל המקסימה מייסדת והוגת 'שוגרוייל'. הבחורה הזו היא משהו מיוחד - מדגימה, מסבירה, מחייכת, עונה, מצחיקה. העברנו יחד זמן כייפי, נעים ומעשיר. היא זו שראתה גם את הצרפתיה ההיא שהתרגשה לפגוש אותי (אותי! שמולה עומדת מישל...) למחרת היום מישל אירגנה לי סיכה שעליה כתוב 'קייק סלבריטי'. חחח...

קישוט קאפייק מקסים ואלגנטי בעזרת השוגרוייל. מכינים יריעת תחרה בעזרת משטח הסיליקון המתאים, גוזרים מתוכו אלמנטם קטנים ומדביקים בעזרת מכחול לח.


קייק פופס החלו לתפוס גם באנגליה. אגב - לכל מי ששאלה אותי איך מציגים קייק פופס - הנה התשובה. את הסטנד הזה (שניתן גם לעטר אותו) ניתן להשיג אצלנו בחנות.




חותכנים חדשים של FMM. גם הם כבר עשו עליה לחנות.



שימוש מקסים, קסום ואלגנטי בניפוח ומשיכת סוכר.












זה אני עשיתי! פרח בטכניקה ללא חותכנים!

בכל שנה הגילדה הבריטית מכינה עבודה משותפת. והפעם - חצר ספרדית משגעת!





שוב טכינקת זילוף השכבות שתופסת תאוצה. זה מבט על...
וזה מהצד.








שולחן התחרות באחת מקטגוריות הפרחים
אותה טכניקה של זילוף ומכחול - אבל בשוקולד.















תראו את המראה הרקום שהושג ע"י הזילוף...
עוגת כלולות-פיות קסומה ומנצנצת

































עוד פוסט אחד בדרך להשלמת הטרילוגיה, ובו יסופר על פריז וגם סרטוני וידאו מהתערוכה.
יום טוב טוב וחמים,
ליהי