יום שבת, 4 בפברואר 2012

לאב איז אין ד'ה אייר

עוד עשרה ימים, ב-14 לפברואר, נחגג חג האהבה, ולנטיין'ס דיי. יש משהו כ"כ אופטימי, רך ואוהב בשילוב הזה של אדום-לבן שאני מאוד אוהבת (בטח כבר שמתם לב...).
מהיום ועד אז אעלה כל יום פרוייקט אחר באדום-לבן (וגם קצת ורוד) לקראת הולנטיין'ס, אולי משהו מכל המתיקות תדבק גם בנו.




מתחילים בהכנת בצק עוגיות שוקולדי במתכון האהוב עליכם. מרדדים על בצק עוגיות וקורצים לבבות בעזרת חותכן בינוני. באמצעות חותכן קטן יותר - חותכם את המרכז. בבצק שיוצא ממרכז העוגיה ניתן להשתמש כעוגיות ביס קטנות, או לאסוף חזרה לגוש בצק ולהמשיך לרדד ולקרוץ.

מכינים רויאל אייסינג וצובעים כשליש מהכמות באדום (או משתמשים באבקת רויאל אייסינג אדומה מהירה להכנה).


1. מזלפים קו קונטור אדום פנימי וחיצוני ונותנים לו להתייצב.
2-3. ממלאים את שטח העוגיה ברויאל לבן, ומיד מזלפים נקודות קטנות.
4-6. ממתינים עד שהנקודות האדומות יטמעו ברויאל הלבן ואז בעזרת קיסם - כמודגם בתמונה - מושכים את הקיסם דרך הנקודות האדומות מראש הלב לכיוון השפיץ, ואז שוב מראש הלב לכיוון השני עד השפיץ.
7. הניחו להתייצבות מלאה, כ-8 שעות.


ניתן כמובן להחליף את האדום בורוד, או למלא באדום ולעשות לבבות לבנים... העיקר שיהיה מתקתק ואוהב.


שבוע טוב ומלא אהבה,
ליהי




תודה לבלוג Gloriouse Treats

4 תגובות:

  1. מקסים! כל כך עדין ויפה. תודה על השיתוף

    השבמחק
  2. מדליק! בדיוק לפני כמה ימים ראיתי את העוגיות האלה באחד הבלוגים החו"ליים שלי וזה הזכיר לי שאנחנו צריכות לעשות "החלפות"...רק אני לא זוכרת איזה בלוגים את קוראת ואני לא ולהפך....
    בכל אופן זה מדליק ועושה חשק להכין.
    ותגידי, החותכנים של פתיתי השלג כבר הגיעו??
    נשיקות
    ליאור

    השבמחק
  3. מותק מותק!ולא רק היופי והמתיקות אלא שאני וביתי נהנות תמיד,ותודה
    על המשך השיתוף בעשיה.

    השבמחק
  4. אני רוצה להכין את העוגיות הללו , כשרות לפסח. את יכולה בבקשה לפרסם מתכון??

    השבמחק